fbpx

1123 Dog Hill Lane

Wilson, KS 67490

+34 785 658 5316

24/7 Customer Support

Mon - Fri: 9:00 - 17:30

Online store always open

proš by muži měli nosit šperky?
Picture of Daniel P. McHardy
Daniel P. McHardy

Pravá mysl dokáže přečkat všechny lži a iluze, aniž by byla ztracena.

Proč by muži měli nosit šperky?

Ptáte se, proč by muži měli nosit šperky? Jasně a stručně vám na tuto otázku odpovíme. Dozvíte se navíc, jak i vy můžete svůj styl posunout o level výš!

Šperky ve světové kultuře

Šperky provází každodenním životem mnoho kultur po celém světě. I když si často myslíme, že šperk je pouze výsadou žen, není to vůbec pravda. Pro muže jsou stejně významné a mají pro ně svůj smysl.

Ohlédneme-li se do minulosti, zjistíme, že různé typy šperků vyrobené ze dřeva, kostí, keramiky a především z rozličných typů kovů, případně doplněné i o kameny, měli pro své nositele určitý spirituální význam. U šperků pro muže dost často převažuje význam a efekt nad estetikou. A to je velká část z odpovědi na naši otázku, proč by muži měli nosit šperky.

Šperky tím fungují jako zprostředkovatelé osobnosti. Každodenním nošením šperku určujeme, zvláště u mužů, svou jedinečnost. 

Proč by muži měli nosit šperky

Různé typy šperků jsou spojeny se specifickými částmi těla, na kterých je nosíme (náhrdelníky, náramky, prsteny, náušnice). Tím nám určují a navozují proudění energie z různých čaker a pomáhají nám udržovat celkovou harmonii. Což se při zběžném pohledu může zdát jako zanedbatelný detail, ovšem je třeba si uvědomit, že čím více jsme v harmonii a rovnováze, tím výkonnější jsme a tím lepších výsledků jsme v životě schopni dosáhnout.

Pánské šperky:

  • jsou ozdobou
  • zprostředkují vaši osobnost okolí
  • harmonizují proudění energie tělem
  • ukazují váš jedinečný styl
  • zdůrazňují vaše postavení
  • mohou mít spirituální význam
  • mohou se pojit k osobě či události

Šperk jako manifest vaší osobnosti

Každý muž, který se dlouhodobě ztotožní s určitým typem šperku, si vůbec nedokáže představit, že by měl šperk odložit. Stává se pro něj osobním amuletem, určujícím nejen jeho vzhled, ale i částí jeho vnitřní síly. Proto je důležité, aby i muži přemýšleli o tom, jak by měl pro ně vypadat šperk, který se stane součástí jejich života. 

Jak dobýt oblohu

Strach z létání nebo (aerofobie) je typ specifické fobie, která zahrnuje strach z létání nebo letecké dopravy. Zatímco statistiky naznačují, že letecká doprava je ve

Na článek »

Co je to fotografování?

Úvod Technicky je fotografie umění zachytit a zpracovat světlo pomocí senzoru nebo filmu. Ale podstatou fotografie je vážit si okamžiků a sdílet je se světem.

Na článek »

Gemstones

Gemstone, any of various minerals highly prized for beauty, durability, and rarity. A few noncrystalline materials of organic origin (e.g., pearl, red coral, and amber) also are

Na článek »